Wednesday, 24 June 2009

Mengidam



Hah mesti ada yang suspens baca title post ni kan?? Sape yang mengidam?? Hahaha.. not me OK! Not yet...

Sebenarnya hari ni ada request from my newly preggie friend..nak makan my mee hoon goreng. Yang tak tahan tu dia kata mee hoon goreng I sama standard dengan mee hoon yang mak dia masak! Sangat terharu I dengar ok.. Hmm harap-harap mee hari ni sama sedap dengan mee yang dia pernah makan sebelum nie. Last minute notice kan, guna jer apa bahan yang ada kat rumah tu.

To mommysarah hope you enjoy the mee goreng ok... Sedap tak? hehehe.. and hope you'll feel better again soon.

To my another preggie neighbour, mummy Akif - you tak mengidam pun dapat jugak mee tu. To other non-preggie neighbours yang dapat mee tu, rezeki you all lah yer. Yang tak dapat jangan 'small heart' eh.. insyAllah next time.

2 comments:

izreen fara said...

errr.. kita yg dah habis pantang but still ngidam boleh join skali tak? heh heh. how are you and family. miss you cooking lah kak. ingat lagi masa me preggie ngidam sambal you jugak yg tolong buatkan. tq!

Watieddie said...

izreen.. no hal jom lah dtg notts, akak masak sedap2 utk you all. nice to hear from you again!