Friday, 19 June 2009

What's cooking?


Here's to share what's cooking in our kitchen this week..

Burger Malaysia

Special request from my hubby. Alah kita order jer kat WarungNotts . Tapi sebab orang dah request kan.. buat jugak lah. Nampak mcm mulut monster with green teeth inside. Then the kids requested for kek shrek.. Hahaha nak tau kek shrek tu apa?

Chiffon pandan

Tapi ni bukan yang I buat ok.. ni gambar cilok kat internet. Dah letih sangat tak larat nak ambik gambar. The next day when I got home after work.. habis dah??!! Hmmm budak2 ni pun makan macam Shrek :D

Then terasa macam nak makan lontong lah pulak. So buat lah siap dengan sambal kacang, tapi food critique as usual lah 'tak rasa macam selalu you buat lah' pulak dah... ada jer!

Lontong

Then last night experiment karipap pusing/karipap lapis. Jangan jeles... experiment I menjadi ok! Food critique senyap jer, tak kata apa.. sedap lah tu! Tapi macam serik nk buat lagi..leceh! Anak-anakku, balik Malaysia mama beli jer lah yer.. hahaha...

Karipap lapis ku - with chicken curry filling.

1 comment: